کسب درآمد پاپ آپ مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی - دانلود مطالب دانشجویی و عمومی
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانلود مطالب دانشجویی و عمومی
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  پیوند دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 168
بازدید دیروز : 25
کل بازدید : 170651
کل یادداشتها ها : 1039

نوشته شده در تاریخ 95/3/28 ساعت 10:42 ع توسط مهرداد


 

مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی

پاورپوینت مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی

دانلود مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی

مربا پاورپوینت مربا تهیه مربا ی سنتی  تهیه مربای صنعتی پاورپوینت مربا ی سنتی  مربا ی سنتی مربای صنعتی تهیه مربا به روش سنتی   تهیه مربا به روش صنعتی پاورپوینت  تهیه مربا به روش سنتی  پاورپوینت  تهیه مربا به روش صنعتی مربای سنتی و صنعتی
دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 539 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر همراه با عکسها و تصاویر جذاب و زیبا پرداخته ایم.

مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی
تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است... .

تهیه مربا با روش سنتی
در روش سنتی به طور معمول برای هر سه کیلو میوه موردنظر  تقریبا 5/2 تا 3 کیلو شکر مصرف می‌شود و بنا به سلیقه و به تناسب میوه موردنظر، از طعم‌دهنده‌هایی مثل وانیل، گلاب، آب‌لیمو و دانه هل استفاده می‌شود.
پس از جدا کردن هسته، دم و یا پوست‌گیری و صاف کردن به تناسب بافت هر میوه و ترکیب آن، اقداماتی برای بهبود طعم، رنگ و شفافیت مربا انجام می‌گیرد... .

تهیه مربا به روش صنعتی
مواد اولیه
1 ـ میوه و سبزی

در تولید مربا به روش صنعتی میوه یا سبزی مورد استفاده باید به درجه رسیدگی نسبی رسیده باشد و عطر و طعم و رنگ آنها کاملا ظاهر شده باشد ولی کاملا رسیده نباشند. زیرا در صورت رسیدگی زیاد پکتین موجود در بافت میوه توسط آنزیم‌های پکتولیتیک هیدرولیز شده و قدرت تشکیل ژل پایین می‌آید.
همچنین میوه و سبزی مورد استفاده در تهیه مربای صنعتی باید بافت مقاوم و نسبتا سختی داشته باشد  تا در حین فرآیند پخت متلاشی نشود و دیگر اینکه دارای ماده خشک محلول بالا و PH پایین باشد. .. .


2 ـ‌ مواد قندی
عمده‌ترین شیرین‌کننده مورد استفاده در مرباسازی ساکارز یا قند معمولی است. در فرآیند پخت مقداری از ساکارز به قند اینورت ‌تبدیل می‌شود. با توجه به ایکه غلظت مواد قندی در محصول نهایی بالا است بنابراین چنانچه تمامی مواد قندی مصرفی به صورت ساکارز باشد، احتمال کریستالیزاسیون ساکارز و یا به اصطلاح شکرک زدن مربا وجود خواهد داشت... .

و... .


فرمولاسیون تهیه مربا بسته به نوع فراورده، سلیقه مصرف‌کنندگان و استانداردهای موجود متفاوت است ولی اصول کلی فرمولاسیون تهیه آن به شرح زیر است:


1
ـ مقدار میوه
مقدار میوه یا سبزی مورد استفاده معمولا 50 درصد محصول نهایی است، طبق استاندارد حداقل مقدار آن 45 درصد است.

2
ـ شکر
معمولا میزان شکر مصرفی برابر وزن میوه است... .

و... .


اساس تولید مربای صنعتی
1 ـ آماده‌سازی میوه یا سبزی
این مرحله شامل عملیات مختلف از قبیل سورتینگ، شست‌وشو، پوست‌گیری، هسته‌گیری، خرد کردن، خلال کردن و غیره است که با توجه به نوع محصول به روش‌های مختلف دستی و مکانیکی انجام می‌شود.
2 ـ تهیه شربت
اگرچه می‌توان شکر را مستقیما به داخل دیگ پخت حاوی میوه یا سبزی اضافه کرد ولی بهتر است که در مخزن دیگری شکر را در آب جوش حل کرده پس از صاف کردن شربت به وسیله صافی‌های پارچه‌ای آن را به دیگ پخت اضافه  کرد.
در بعضی موارد نصف شکر را در آب حل می‌کنند و به محصول در دیگ پخت اضافه می‌کنند و بعد از اتمام پخت بقیه شکر را اضافه می‌کنند تا محصول به بریکس نهایی (غلظت مناسب) برسد.

3 ـ پخت ... .

و... .

دانلود مقایسه تهیه مربا به روش سنتی و صنعتی








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ