کسب درآمد پاپ آپ پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار - دانلود مطالب دانشجویی و عمومی
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانلود مطالب دانشجویی و عمومی
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  پیوند دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 0
بازدید دیروز : 9
کل بازدید : 169134
کل یادداشتها ها : 1039

نوشته شده در تاریخ 95/2/30 ساعت 4:50 ع توسط مهرداد


 

پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار

پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار در 111 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار

پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار متدولوژی های نرم افزار  انواع متدولوژی های نرم افزار
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 1112 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 111

پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار در 111 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

چکیده:

 

فرایند تولید نرم‌افزار که با عنوان «چرخه حیات تولید نرم‌افزار» نیز شناخته می‌شود، ساختاری است که روی توسعه و تولید محصولات نرم‌افزاری اعمال می‌شود. عبارتهای مشابهی چون «چرخه حیات نرم‌افزار» و «فرایند نرم‌افزار» در این رابطه استفاده می‌شود. مدلهای گوناگونی نظیر فرایندهای(خاص) وجود دارند که هر کدام خط مشی مختص(آن فرایندها) برای انجام کارها و فعالیت‌های متنوع در طول فرایندها را مشخص می‌کنند. برخی عنوان می‌کنند که «طرح(مدل) چرخه حیات» یک عبارت بسیار عمومی است و «فرایند تولید نرم‌افزار» خیلی عبارت اختصاصی­تری است. برای مثال خیلی از فرایندهای تولید نرم‌افزار ویژه‌ای هستند که خود زیر مجموعه چرخه حیات حلزونی به شمار می‌روند.

متدولوژی[1] ، مجموعه ای از اصول کلی مربوط به روش ها است. که در هر وضعیت مشخص باید به یک روش خاص مناسب به آن وضعیت تبدیل شود.  مجموعه ای از روال ها ، فنون ، ابزار و مستنداتی که توسعه دهنگان سیستم در تلاش برای پیاده سازی یک سیستم اطلاعاتی جدید، از آنها بهره می گیرند. یک متدولوژی، مرکب است از مراحلی که هر یک به نوبه خود از مراحل فرعی تشکیل شده اند. با کمک این مراحل، توسعه دهندگان سیستم می توانند در هر مرحله ابزارها و روش های مناسب آن مرحله را انتخاب کرده و پروژه‌های توسعه سیستم­های اطلاعاتی را برنامه ریزی، مدیریت، کنترل و ارزیابی می کنند. بر اساس مفاهیم و تئوری عمومی سیستمها نگرشی شکل می گیرد که نگرش یا رویکرد سیستمی نامیده می شود . از طرفی این نگرش یک طرز تفکر است و از طرف دیگر روشی برای برخورد با مسئله است که قابلیت استفاده در حل مسائل سازمانی را بخوبی داراست. هر گاه این رویکرد در حل مسائل سازمانی به کار گرفته شود به عنوان روش کلی حل مسئله نامیده می­شود. و هر گاه که برای تحلیل، طراحی، بهبود سیستمهای اطلاعاتی مورد استفاده قرار گیرد به عنوان متدولوژی یا روش تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم نامیده میشود.

 

1-1-        مقدمه:

ادبیات تخصصی تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها، هنوز به آن حدی از بلوغ نرسیده است که واژگان اساسی آن مفاهیم یکسانی در نزد دست اندرکاران این رشته داشته باشد. یکی از مشکلات کسانی که به متون طراحی سیستم ها مراجعه می­کنند، آن است که معنای واژه­های کلیدی این رشته، از متنی به متن دیگر تغییر می یابد. آنچه که نویسنده ای متدولوژی می داند، نویسنده دیگر متد روش می نامد و آنچه که یکی به عنوان روش از آن نام می برد، دیگری تنها آن را ابزار می شناسد."متدولوژی" مجموعه­ای از روشها، فنون و ابزارهای تحلیل و طراحی سیستم است که در چهارچوب یک انگاره مدلسازی مبتنی بر یک الگوی مفهومی برای ساماندهی روند توسعه سیستمها به روشی نظام مند به کار بسته می شود. در مدل فرآیند تولید و توسعه نرم‌افزار، مرحله‌بندی و تجزیه این فرآیند به مراحل کوچکتر، و مشخصات هرمرحله، مطابق با متدولوژی منتخب برای اجرای پروژه تشریح می‌گردد. فرآیندهای تولید و توسعه درهر پروژه نرم افزاری بسته به متدولوژی و مدل فرآیند انتخابی متفاوت است. برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی سیستم مورد نظر از متدولوژی که یک فرآیند مهندسی نرم‌افزار است ، استفاده می‌شود. این فرآیند یک روش نظام‌مند برای تخصیص کارها و مسئولیتها در یک تیم توسعه نرم‌افزار می‌باشد و هدف آن تولید نرم‌افزار با کیفیت بالاست که نیازهای کاربران نهایی را توسط یک برنامه و با بودجه قابل پیش‌بینی تأمین نماید.

شیء گرایی لغتی است که امروزه در صنعت نرم افزار باب شده است. شرکتها به سرعت حرکت می کنند تا خود را با این تکنولوژی جدید سازگار کنند و آن را در برنامه های موجود خود وارد نمایند در حقیقت بیشتر برنامه ها امروزه با شی گرایی توسعه می یابند. متد شئ گرایی یک راه متفاوت مشاهده برنامه هاست. با شئ گرایی شما یک برنامه را به قطعات بسیار کوچک یا Object هایی تقسیم می کنید که تا اندازه ای مستقل از یکدیگر باشند. در روش سنتی، روش توسعه به همراه اطلاعاتی که سیستم نگهداری خواهد کرد به خودمان وابسته است، بعبارت دیگر ما بر روی اطلاعات متمرکز می شویم و کمتر توجه می کنیم که چه کاری با این اطلاعات انجام شده است یا رفتار سیستم چگونه است این روش (Data-Centric ) مبتنی بر داده نامیده شده است متد شئ گرائی در پاسخ به مشکلات این روش ایجاد شده است .

 

 

دانلود پایان نامه بررسی انواع متدولوژی های نرم افزار








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ